5e Bardenfestival op 21 september in Renkum

Wees welkom en schuif gezellig aan bij het haardvuur en praat met ons mee in de Nederlandse taal over de diverse aspecten van het Druïdenpad.
User avatar
Melkboer
OBOD Ovate
Posts: 190
Joined: 27 Oct 2004, 22:58
Gender: Male
Location: Netherlands
Contact:

5e Bardenfestival op 21 september in Renkum

Postby Melkboer » 30 Jun 2014, 23:09

Voor de vijfde keer organiseren we op zondag 21 september 2014 het Barden-Festival in ‘de Ommuurde Tuin’ te Renkum. Dit jaar is het thema:’Onze verbinding met het Rijk der Dieren". Na de opening komen we samen in de Grove van je eigen graad (Druïden, Ovaten, Barden, Gasten en kinderen) waar we ons verbinden met een verhaal uit de Keltische traditie.

Samen gebruiken we de lunch op basis van het 'Potluck' principe.

In de middag vinden diverse workshops plaats (onder voorbehoud) rond het thema zoals ‘Het Keltisch Bomenorakel', Verbinden met spirits, elven en kabouters in de tuin', 'Het levende Plantenorakel', Je persoonlijke keuken EHBO-kit met kruiden". Creativiteit, meditatie, orakelen, storytelling en verdiepende gesprekken zijn enkele van de werkvormen die je tegen kunt komen. We sluiten de dag af door gezamenlijk ritueel waarin we stil staan bij het helen van het Rijk der Planten. Tevens zijn er enkele doorlopende activiteiten voor kinderen en volwassenen.

In de middag diverse workshops plaats (onder voorbehoud) zoals 'Ontmoet je krachtdier’, 'De wereld van de Bij’, ’Werken met het Dierenorakel’ en diverse anderen. Creativiteit, meditatie, orakelen, storytelling en verdiepende gesprekken zijn enkele van de werkvormen die je tegen kunt komen. We sluiten de dag af door gezamenlijk ritueel. Tevens zijn er enkele doorlopende activiteiten voor kinderen en volwassenen. Aanmelden kan via deze pagina: https://docs.google.com/forms/d/1LrZFSJ ... c/viewform
Image

SilaquiNL
Posts: 29
Joined: 22 Sep 2014, 13:03
Gender: Female
Location: The north of the Netherlands
Contact:

Re: 5e Bardenfestival op 21 september in Renkum

Postby SilaquiNL » 23 Sep 2014, 12:22

Het was een fantastische dag!!!
2014

Fairy's Treasure. Fantasy miniatures and jewelery.
https://www.etsy.com/nl/shop/FairysTrea ... _shop_menu


Return to “Bij het Haardvuur”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest